Smartlog v3 » Jeg holder af hverdagen - og undres » Dagens feministiske opstød
Opret egen blog | Næste blog »

Jeg holder af hverdagen - og undres

Løst og fast om alt det jeg tænker på og tænder på

Dagens feministiske opstød

9. Jan 2012 22:41, myrtle

Jeg er igen blevet indkaldt til den toårlige mammografi undersøgelse. Det betyder at jeg forventes at rive en dag ud af kalenderen og bruge en fridag på at stille op i en kø til en scanner i en MAMMOGRAFISCREENINGSVOGN og vente på at en røntgen sygeplejerske smækker mine bryster et efter et ind mellem to flade plader som presses ned over dem som om de var tomme poser og ikke lidt overmodne meloner.

Hver gang et bryst er presset fast - går hun ud af skudradius og trykker på en fjernbetjening af en slags og kommer så igen, løsner brystet og smækker det andet ind i klemmen.

Prøv en gang at forestille jer at mænd blev bedt om at smække kalorius op på en bordplade hvorefter en anden bordplade sagde haps ned over den og maste den fast og der blev taget et billede af den - det må vel omtrent svare til når små drenge får dilleren i klemme mellem wc låget og bræddet?

Hvis det var mænds private dele der skulle undersøges på den måde, ville man straks finde en anden måde at undersøge pikkene på!

Derudover forventes det at vi bare kommer når de kalder - og det er selvfølgelig gjort pissesvært at ændre tiden. Ring mellem et eller andet - højst to timer og en telefonline og email adressen er langt som et ondt år.

Kvinders tid er jo ikke noget værd.

Næ,  når det er mænds biler der skal serviceres, så får man et venligt brev om at det på tide at få bilen synet - og man opfordres til at gå til en hjemme side og booke en tid. 

Det vil sige man kan frit vælge om man vil ha bilen synet i en anden by, fordi man tilfældigvis arbejder der - på vej til eller fra arbejde eller lade mekanikeren ordne det.

Hvorfor kan der ikke stå en scanningsvogn på mit arbejde? Der arbejder flere 100 kvinder samme sted? Der er sikkert mange af dem der skal scannes ligesom jeg. Eller jeg kunne få lov til at booke mig en tid et sted der passede mig bedre på vej til eller fra arbejde?

Kvinders tid er noget værd - og vi vil have samme muligheder som mænd for at bestemme over vores egen tid. Og vi vil fritages for unødvendige undersøgelser, der udelukkende er beregnet til at gøre os bange for livet!

 

 

Moaning Myrtle
Moaning Myrtle

« May 2018 »
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 

Seneste indlæg

Tags