Smartlog v3 » Jeg holder af hverdagen - og undres » Status, dødsfald og påske!
Opret egen blog | Næste blog »

Jeg holder af hverdagen - og undres

Løst og fast om alt det jeg tænker på og tænder på

Status, dødsfald og påske!

21. Apr 2011 13:11, myrtle

Min søn er boligløs for tiden, men har taget imod et lejlighedstilbud i min kommune og by til den næste første. Så nu starter han forfra med at skulle lære en socialrådgiver at kende og få et tilbud om bo-støtte med mere. Den distriktpsyk. kontaktperson er dog den samme.

Psykisk sårbar formanden svarede mig på mail. Jeg vil ikke skrive fornavnet her, da jeg ikke ønsker min blog fundet via hans navn. Faktisk foretrækker jeg ret ofte at jeg er helt anonym her.

Det ville ikke være så godt hvis mine sønner fandt ud af at jeg skriver her. Min kæreste kender den godt, men min eks og mine søskende skal altså ikke vide at det er min blog.

Mili har sendt ham et "fri for indkaldelse" brev. Som jeg sagde til ham: hvis han om 5 eller 10 år bliver spurgt om han har aftjent værnepligt, så kan han sige at han blev sparet væk pga nedskæringer. Man ved aldrig om han får brug for det svar en dag.

Jeg håber jo selvfølgelig at han bliver rask - måske urealistisk, men jeg er nødt til at have et håb.

Jeg glæder mig til at jeg kan hjælpe min søn med at indrette hans nye lejlighed - 2.514 kroner for 42 kvadratmeter, det kan næsten ikke gøres billigere.

Min kærestes søsters adoptivdatter døde helt uventet i sin seng for en uge siden. Hun blev kun to år og havde kun været i Danmark i knap et år. Vi ved ikke hvorfor hun skulle dø. Noget med en arvelig sygdom der er almindelig i asien - men det er jo alligevel ikke nogen forklaring. I det hele taget er der ingen forklaring på sygdom, død, ulykke og lidelse.

Lidelse er meningsløs - for når lidelsen får mening, ophører den med at være lidelse.  Victor Frankl.

Efterhånden har jeg måske den mening at meningsløsheden er det onde - fordi det onde er meningsløst - en tautologi, men hvordan ellers svare på hvorfor?

Tag ikke livet alvorligt, du dør alligevel af det.


Imorgen er det Langfredag - lidelsens dag og den dag da forhænget til det allerhelligste sprak fordi Gud blev menneske og tog meningsløsheden på sig for at overvinde den og vise den trods, således at Livet kan give mening for os.


Jeg er vejen, sandheden og livet, sagde han.Moaning Myrtle
Moaning Myrtle

« June 2018 »
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Seneste indlæg

Tags

Relaterede